Ik heb de volgende wens: dat bezoekers van mijn website één euro schenken als waardering voor wat ze op mijn website aantreffen. Met één euro kun je mijn droom waarmaken!

Bankrekening NL32 INGB 0003 0884 09,
ten name van C.W.F.M. de Vlieger.

Tussenstand per 1 oktober 2017:

538 euro!
Ik word heel blij van het werken aan deze website. Verhalen schrijven over the meaning of life, natuurkundige problemen uitzoeken en narekenen, en die dan vervolgens in mijn eigen woorden en op mijn manier publiceren op mijn website, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. En gezien de bezoekersaantallen van mijn website en de reacties die ik krijg zijn er kennelijk veel mensen die dit werk waarderen.

Het is heel belangrijk om in je leven de dingen te doen waar je blij van wordt, om je hart te volgen, om je passie te leven. Middels mijn website leef ik mijn passie, maar daarnaast heb ik ook nog tijd nodig om ‘gewoon’ geld te verdienen. Ik zou dat heel graag anders willen.

Daarom de wens dat bezoekers van mijn website één euro schenken. Dan leef ik volledig mijn passie en het levert ook nog geld op, de ideale combinatie. En natuurlijk nog meer leesplezier voor de bezoekers van deze site. Ik zou dat helemaal geweldig vinden.

Bij voorbaat mijn werkelijke dank,
Karel de Vlieger