Boek: reacties van lezers

“Ik heb gisteren je boek uitgelezen en ik vind het echt fantastisch!”

“Goed geschreven zeg !!”

“Een mooie prestatie! Je hebt bovendien best een vlotte pen.”

“De zen-monnik is wel een hele mooie rakende tekst, wow. Het is poetisch ook erg mooi. (ik zou er zo een boek bij gaan schrijven :-)”

“Het ontroerde me om terug te lezen wat het gedicht en het wandelen bij je hebben opgeroepen. Je weet het allemaal te vangen in prachtige, poëtische woorden.”

“Ik kon niet stoppen met lezen. Ik vind het een fantastisch boek, waarin je compleet vanuit jezelf schrijft en dat dat het nu juist zo boeiend maakt. Ik ben er helemaal lyrisch over, vandaag in de auto zat ik er nog aan te denken en daardoor miste ik een afslag...”

“Boeiend en leuk om te lezen!”

“Het raakt in zijn openheid en kwetsbaarheid en het bevat zoveel herkenning. Ik ben heel benieuwd hoeveel mensen zich erdoor zullen laten inspireren!”

“Ik werd er helemaal door gegrepen en ik heb gelijk tot half één ’s nachts doorgelezen.”

“Heel prettig om te lezen!!! Als dit niet een ultiem voorbeeld is van de kwaliteit van kwetsbaarheid, zoals je alles vanuit eigen perspectief levendig en helder maakt en steeds de afwisseling tussen verwondering, analyse en feiten aanbiedt, VETTE complimenten!!!! Het hele boek is trouwens een feest der herkenning, fijn om zo te kunnen lezen.”

“Ik kon het toch niet laten en heb verschillende hoofdstukken al gelezen. Wat bijzonder kijk je naar de wereld. Mooi en inspirerend om te lezen!! Dank je wel voor je boek en je inspiratie en ik lees graag nog een stukje verder :)”

“Je overtreft alle verwachtingen met de prachtige taal waarin je de ervaringen van de wandeling verwoordt.”

“Wat een herkenning en openbaring voor mij om te lezen hoe jij geworsteld hebt met het ontdekken van jezelf. Ik heb het niet uit, maar mijn complimenten over je gevoel die je erin gelegd hebt.”

“Ik heb het met veel plezier gelezen en vond het heel boeiend om te lezen hoe jouw proces de afgelopen 2 jaar is verlopen. Er staat ontzettend veel in, zo veel dat ‘even reageren’ niet mogelijk is.”

“Bedankt voor het boek. Ik heb het met veel plezier gelezen. Het is helder beschreven en herkenbaar.”

“Nog bedankt voor je boek! Ik moet zeggen, het zorgt wel voor slapeloze nachten! ;-) Ik heb er al een groot stuk van gelezen. Maar dat moet je dus niet net voor het slapen gaan doen, want het zet je wel aan het denken en ja, dan kan ik niet meer zo goed slapen. En inderdaad, het is heel herkenbaar geschreven. Niet te ingewikkeld, met herkenbare voorbeelden en gewoon heel open en eerlijk. Ik ben al druk reclame aan het maken voor het boek (ik ben er gewoon heel enthousiast over).”

“Je schrijft heel boeiend en het klinkt allemaal heel logisch. Respect!”