Boek: De reis naar de werkelijkheid

Voor € 17.95 (inclusief verzendkosten) ontvangt u het boek:
“De reis naar de werkelijkheid”
De denker ontwaakt.


“Ik kon niet stoppen met lezen. Ik vind het een fantastisch boek, waarin je compleet vanuit jezelf schrijft en dat dat het nu juist zo boeiend maakt. Ik ben er helemaal lyrisch over, vandaag in de auto zat ik er nog aan te denken en daardoor miste ik een afslag...”

Karel de Vlieger (1962) ontdekte dat het leven veel fascinerender en vreemder in elkaar zit dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. In dit boek doet hij daar verslag van. Een verhaal waarin de lezer meegezogen wordt in het denken, doen en laten van ‘de denker’ die het werkelijke leven ontdekt. Dit autobiografische reisverhaal, waarin de auteur zich helemaal blootgeeft, maakt het enorm herkenbaar en bovenal raakt het de lezer in hart en ziel. De inzichten van ‘de denker’ zijn in ons leven de rots in de branding.

Zijn eerste grote ontdekking was de volgende ‘wetmatigheid’: mensen doen niet wat ze wel graag zouden willen doen en doen wel wat ze niet willen doen, oftewel, de natuurlijke beweging van de mens is de ‘verkeerde’ kant op. Er zouden nog vele ontdekkingen volgen. Dit boek beschrijft deze zeer persoonlijke ontdekkingsreis, de reis naar de werkelijkheid.