Bijlessen natuurkunde en wiskunde


Ik nodig je uit aan tafel met Vader Wiskunde en Moeder Natuur
Slapeloze nachten van natuurkunde? Of heb je (nog) een blinde vlek voor de schoonheid van de wiskunde? Ik geef al jaren bijles en nog iedere keer kan ik er van genieten als er bij mensen kwartjes gaan vallen omtrent zaken waar ze (al heel lang) mee worstelen. Mijn tarief is € 40 per uur voor studenten HBO/Universiteit en volwassenen, € 25 voor middelbare scholieren en € 10 voor minima (want bijlessen moeten ‘gewoon’ voor iedereen toegankelijk zijn).
“Karel de Vlieger oftewel mijn Einstein in nood!

Mijn naam is Naomi, 21 jaar oud en derdejaars studente European Studies. Vorig schooljaar stond ik voor een enorm dilemma: Financieel Management. Het betrof een tentamen vol met boekhouding, rekensommetjes en formules. Dit tentamen moest ik halen om zo mijn propedeuse te behalen en mijn opleiding te kunnen vervolgen. De afgelopen twee schooljaren had ik al 3 kansen verspild, tweeën, drieën en vieren, ik heb ze allemaal voorbij zien komen. Ik was ten einde raad. Via de Frans docent van mijn zus, Onno Leendert van der Kroft (overigens een aanrader als je met de Franse taal in je maag zit), kwam ik terecht bij Karel.
Karel is een docent die rust uitstraalt, begrip toont en je uitdaagt. De spoedlessen die ik bij Karel heb gevolgd lieten alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Onbegrijpelijke dingen werden begrijpelijk en ik was dankbaar voor zijn “nijntjetaal” uitleg. Domme vragen bestaan bij Karel niet, een oefening zal net zo vaak herhaald worden totdat je het door hebt. Ik kan wel zeggen dat ik dankzij Karel mijn opleiding heb kunnen vervolgen en dat vreselijke tentamen heb gehaald. Om even de kwaliteiten van Karel uit te drukken in getallen: van een 4 naar een 7.9 en dat in slechts 4 lessen tijd.
Dit jaar staat Financieel Management deel 2 voor de deur, en ik denk dat ik al weet bij wie ik dan mijn kopje thee drink...”
Voor vragen: bel me of mail me. We kunnen (meestal) direct aan de slag!

Karel de Vlieger
Essentiedenker, verteller en rekenkundige

Dorpsstraat 22
8111 AD Heeten
Tel.: 06-25110811
Email: karel@voorbijeinstein.nl